Tandblekning

TANDBLEKNING


Hos oss får du hjälp att bleka tänderna på ett säkert sätt. Genom att vi undersöker dina tänder och mun före blekningen försäkrar du dig om att dina tänder är i gott skick och minskar risken för fläckar, skador på tandköttet och svåra ilningar.

 

Vi bleker dina tänder med hjälp av skena och gel. Vid ditt första besök gör vi en avgjutning som teknikern sedan använder för att göra en individuell blekskena. Skenan är nödvändig för att hålla blekmedlet på plats ordentligt så att tandblekningen blir jämn. Du bleker tänderna själv hemma, på dagen eller på natten.

 

Efter behandlingen sparar du blekskenorna. Uppstår ett behov av blekning igen i framtiden, köper du bara till ny blekgel hos oss så kan du använda skenorna igen.

 

Vi använder blekmedel från Ultradent Opalescence.  Deras metod och material är väl beprövade och har följts upp under lång tid och är även godkända av Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och amerikanska FDA.

 

För att resultatet ska stå sig längre ska du vara noga med din munhygien även i fortsättningen. Den närmaste tiden efter behandlingen är det viktigt att du undviker tobak, kaffe, te, vin och annat som kan missfärga tänderna. Tänk också på att blekning av tänder kan leda till att tänderna kan bli extra känsliga för värme och kyla. Det går normalt över efter en tid.

ÖppettiderMåndag-Torsdag     07:45-17:00


Fredag                       07:45-13:00


Lunchstängt             12:00-13:00